< !--End Facebook Pixel Code-- >
 
 

Receivers

Outlet Anbefaler

Shruumz Flag Your logo

Shruumz Flag Your logo

Design dine egne Flag fra Shruumz. Du kan få dem lige som du vil have dem, i både design...

kr. 200,00

 

Outlet Anbefaler

UA 1357727 ABC Camo T-Shirt, Black

UA 1357727 ABC Camo T-Shirt, Black

UA 1357727 ABC Camo T-Shirt, Black. Super blødt materiale med elastisk effekt. Det sædv...

kr. 199,00

 

Outlet Anbefaler

UA 1366138 Rush Energy T-Shirt

UA 1366138 Rush Energy T-Shirt

UA 1366138 Rush Energy T-Shirt. UA RUSH ™ er det udstyr, du bruger, når det betyder mest...

kr. 299,00

 

Outlet Anbefaler

UA 1357093 Rival Fleece Big Logo HD WH

UA 1357093 Rival Fleece Big Logo HD WH

UA 1357093 Rival Fleece Big Logo HD. Medium tæthed i vævningen, men børstet og bl...

kr. 449,00

 

Outlet Anbefaler

UA 1365409 Challanger Midlayer 1/2 Zip

UA 1365409 Challanger Midlayer 1/2 Zip

UA 1365409 Challanger Midlayer 1/2 Zip. Glat trikotstrikket ydre med børstet inderside for bl...

kr. 399,00

 
Se alle

Hvis du gerne vil lægges mærke til, så er dette positionen for dig. En receiver vil altid få opmærksomhed, når han griber bolde og spurter fra forsvaret for en lang touchdown. Og få spil er så medrivende for fans, som når en receiver springer højt til vejrs og på akrobatisk vis griber bolden i endzonen – dette er grunde til at receivers er stjerner.

 

Og selvom receiverne ikke rører bolden så ofte som en runningback, vil de altid få deres chancer for at score. For når et angreb virkeligt har brug for et langt spil, er de nødt til at kaste bolden. Det er en glamour position, hvor spillerne oftere søger at undgå kontakten med forsvarene, og hvorfor skulle de søge den, når de hellere vil danse efter en scoring?

 

På hvert spil starter en receiver mellem sidelinjen og resten af den offensive formation. Når bolden snappes sprinter han ned af banen. Han ved allerede hvilken rute, han skal løbe, men først skal han slippe af med cornerbacken overfor ham. Det kan gøres med skarpe retningsskift, temposkift eller små frække finter. Hvis han kan få cornerbacken til at vende sig den ene vej, og selv løbe den anden, kan han score en let touchdown. Men ofte er opdækningen en zone og sværere at slippe fra.

 

Hvis det lykkes at skabe separation fra forsvarsspillerne, må han håbe at quarterbacken har set det, og at han kan kaste en præcis bold. Hvis dette sker, skal receiveren have nerverne og koncentrationen til at udelukkende at fokusere på bolden og gribe den - selvom han ved, at der er ondsindede linebackers og safeties ude efter ham. Lykkes det ham at gribe bolden kan receiveren endeligt løbe videre mod det sted han hører til – i endzonen.

 

Hvad det kræver

 

En receiver skal være god til at gribe. Selvom en bold er ujævnt kastet, selv hvis den er bag ham, eller tæt ved jorden, så skal en receiver kunne hive den ind – de allerbedste kan gøre det med blot en hånd!

 

Det andet krav er hurtighed, hvis du er langsom, er du let at dække. En receiver burde kunne løbe fra de fleste forsvarsspillere. Det er også vigtigt, at man kan ændre retning mens man er oppe i fart. For hvis en receiver kan løbe skarpe, hurtige ruter, er han nærmest umulig at holde styr på.

 

Endeligt er det en fordel at være høj, og at kunne hoppe over forsvarerne og snuppe boldene, men mange små mænd har spillet receiver positionen med stor succes. 

 

Overordnet

 

Receiver er en eksplosiv, og spektakulær position, hvis du er en hurtig spiller med gode hænder.

 

 “Jeg føler at jeg er den bedste, men du får mig aldrig til at sige det.”

 --Jerry Rice, Hall of Fame Wide Receiver