< !--End Facebook Pixel Code-- >
 
 

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER


Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer pga. kurssvingninger. Alle angivne priser er inklusive 25% moms. For ikke EU lande betales der ikke moms da moms og told skal betales i hjemlandet. Alle forsendelser til ikke EU lande fortoldes automatisk. Prisen inkluderer ikke fragten til Kunden. Prisen på fragt afhænger af vægt og volumen på det bestilte.

Betaling

1. Betaling med kreditkort eller Dankort / eDankort / MasterCard / Eurocard / Maestro Card / Visa / Visa Electron 
2. Betaling til Bank
Sydbank Danmark
Konto nr.: 0001058383
IBAN nr.: DK1179800001058383
Swift adresse: SYBKDK22
Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Forsendelse - Split
Skulle alle produkter fra en bestilling ikke være lagerført vil kunden blive informeret herom. Kunden kan så vælge at splitte bestillingen i flere omgange og betale den meromkostningen der ligger i en ekstra fragt. Den/de produkter som ikke var med i den første forsendelse vil derefter blive sendt fra American Sports Outlet ved modtagelsen. Normal leveringstid for ikke lagerførte standard produkter er 3-4 uger fra bestillingsdagen

Fragtfirma
Alle pakker bliver sendt gennem GLS. Ved afsendelse af pakken modtager kunden en email fra American Sports Outlet med Pakkenummer og oplysninger om, hvordan man kan følge pakken i GLS' Track & Trace system.

Priser
Alle forsendelser betalt med kreditkort eller bankoverførelse koster mellem kr. 40,00 og kr. 100,00 inkl. moms alt efter service for standard pakkestørrelser og under 10 kg. Ved bestilling af varer der overstiger en vægt på 10 kg eller er uden for standard forsendelser aftales en sær pris pr. gang.

Fortrydelsesret

Du har pr 1. marts 2020 30 dages fortrydelsesret, når du handler på outlet.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen. Varen skal sendes retur senest 14 dage efter, du har fortrudt Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen stand fra tidspunktet for varens levering, til du sender den retur. Du kan enten sende os en mail for fortrydelsen eller benytte standardfortrydelsesformularen. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil Køberen har fundet ud af, om Køberen vil beholde det købte eller ej. Emballagen og evt. mærkater kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes. Ved returnering bedes Køberen bruge en Pakke Post Service, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr.efterkrav eller uden omdeling. Køberen bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af ordren eller fakturaen samt den Returseddel Køberen modtog sammen med varen. Skriv venligst tydeligt at Køberen ønsker, at gøre brug af fortrydelsesretten. Når Køberen ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal det indsendes til os på vores adresse:
American Sports Outlet ApS
Telegrafvej 5, Stuen
2750 Ballerup
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage inklusiv leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Udgifterne for returnering forventes at beløbe sig til ca. kr. 40.

Disse returregler gælder alle standardvarer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke specielt fremstillede produkter, som ikke forefindes i vores standard sortiment og heller ikke varer solgt til virksomheder. (Alle varer omfattet af en teamgear aftale er ikke omfattet af returreglerne)


Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at Køber enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Ved reklamation bedes Køber bruge en Pakke Post Service, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Køber bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen samt udfyldt Returseddel som køberen modtog med varen. Skriv venligst tydeligt at Køber ønsker at gøre brug af reklamationsretten. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som Køber måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Hvis reklamationen ikke er berettiget skal køberen selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse. Når Køber ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse: American Sports Outlet ApS, Telegrafvej 5, Stuen, 2750 Ballerup


Ombytningsret

Ved køb af julegaver i november og december gives en ekstraordinær ombytningsret, så varer købt i denne periode kan byttes indtil d. 31. januar. Der gives ikke penge retur efter de 30 dages returret fra leveringen som man har i henhold til ovenstående returret. Skriv i bemærkninger ved bestilling at produkterne skal bruges til julegaver.
Der gælder ikke ombytningsret på specialproducerede varer som feks. klub fangear.


Persondatapolitik

Dine Personlige Oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
• navn
• adresse
• telefonnummer
• email-adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos American Sports Outlet ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Direktøren for American Sports Outlet har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.outlet.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos American Sports Outlet ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til American Sports Outlet ApS via email: support@outlet.dk

Klagemuligheder

Er Køber ikke tilfreds med American Sports Outlets afgørelse ved reklamation, kan der indgives en klage til: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, naevneneshus.dk. Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage til os, skal der anvendes følgende e-mail adresse support@outlet.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret 15-03-2020